Pravila o privatnosti i korištenje kolačića

Kratki pregled

AndreaForever.com se zalaže za zaštitu i poštivanje vaše privatnosti.

Ovdje ćete pronaći informacije o zaštiti podataka i praksama koje se koriste na ovoj web stranici, a posebno:

  • Što su kolačići
  • Koji osobni podaci se prikupljaju
  • Ugrađeni sadržaji s drugih web-stranica
  • Kako se te informacije upotrebljavaju
  • Naša pravila o dijeljenju prikupljenih informacija
  • Kako štitimo vaše podatke
  • Ispravka i/ili brisanje podataka
Što su kolačići?

Na internetu se pojavljuju nove tehnologije koje nam pomažu u pružanju prilagođenih iskustava posjetitelja. Konkretno, tu je tehnologija pod nazivom “kolačići”. Kolačiće koristimo kako bi bili u mogućnosti ponuditi vam prilagođene informacija na našoj web stranici.

Kolačić je podatak kojeg web stranica može poslati vašem pregledniku, koji ga može pohraniti u vašem sustavu. Kolačići nam omogućuju da shvatimo tko je vidio koje stranice, kako bi imali uvid koliko često se posjećuju pojedine stranice i kako bi mogli odrediti najpopularnija područja naše web stranice.

Ovisno o vrsti, kolačići pomažu našim web stranicama u pružanju što kvalitetnijeg korisničkog iskustva.

Korištenjem AndreaForever.com web stranice prihvaćate korištenje kolačića; ako niste zadovoljni upotrebom kolačića, preporučujemo pregledavanje pomoću privatnog ili anonimnog prozora u pregledniku ili ručnog brisanja kolačića nakon posjeta.

Više informacija o kolačićima potražite na www.allaboutcookies.org (na engleskom). Imajte na umu da AndreaForever.com nije odgovoran za sadržaj vanjskih web stranica.

Jednostavno pojašnjenje

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Korištenje kolačića ne znači da vas doslovno pratimo kao osobu.

Ako nam pošaljete e-poštu putem obrasca za kontakt, vaše ime, adresa e-pošte i poruka bit će nam poslani e-poštom (kao što je i za očekivati). Te se informacije čuvaju u tajnosti. Mi ćemo te podatke pohraniti u vlastiti sustav e-pošte kako bismo mogli odgovoriti na vašu e-poštu.

Ako koristite sustav za objavljivanje komentara na ovoj web stranici, vaše ime, adresa e-pošte, IP adresa i poruka bit će pohranjeni u našoj bazi podataka web stranice jer to čini da vaše ime, adresa web stranice i komentar (ali ne i vaša adresa e-pošte) budu vidljivi na web stranici.

Web stranica koristi neke kolačiće dok je pregledavate kako bi vam se osigurao pravilan rad ove web stranice, a također nam pomažu da poboljšamo vaše iskustvo prilikom pregledavanja.

NITI JEDNA INFORMACIJA KOJU PRIKUPIMO PUTEM KOLAČIĆA VAS NE PREPOZNAJE KAO POJEDINCA – SVE JE U POTPUNOSTI ANONIMNO.

Ugrađeni sadržaji s drugih web-stranica

Objave na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Kako koristimo prikupljene informacije

Ako ste je odlučili podijeliti s nama, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte kako bismo vas kontaktirali u svrhu odgovora na vašu poruku ili da bismo vam poslali naš newsletter, ali je nećemo prikazati javno na web stranici ili je dijeliti s trećom stranom.

Otkrivanje prikupljenih informacija

Nikad ne otkrivamo i ne dijelimo vaše osobne podatke ni e-adresu s trećim stranama.

Odjava e-pošte

Baš kao i vi, i mi mrzimo neželjenu poštu. Ne šaljemo vam e-poruke neželjene pošte.

Možete se odjaviti i prestati primati naše poruke putem neslettera u bilo kojem trenutku. U svim našim newsletterima e-pošte uključena je veza “otkazivanje pretplate”.

Zaštita vaših podataka

AndreaForever.com koristi sve napore kako bi zaštitio povjerljivost vaših osobnih podataka, ali ne koristimo šifriranje (kao što je SSL) ili vatrozid za povećanu zaštitu informacija na internetu. Ne vjerujemo da osobni podaci koje prikupimo zahtjevaju takvu razinu sigurnosti. Važno je imati na umu da ne postoji “savršena internetska sigurnost”.

Kako ispraviti i/ili obrisati osobne podatke

Ukoliko želite ukloniti svoje podatke iz naše baze podataka, kontaktirajte nas i mi ćemo to učiniti za vas.

Treba imati na umu da zbog tehničkih ograničenja nismo u mogućnosti ukloniti potpuno sve informacije iz naše baze podataka. Stoga nikada ne biste trebali očekivati da će svi vaši osobni podaci biti potpuno uklonjeni iz naših baza podataka ukoliko poželite da ih uklonimo. Cilj nam je ukloniti sve informacije koje su okrenute prema javnosti.

Kako nas kontaktirati

Slobodno nam se javite koristeći ovu e-poštu: andrea.zantev@gmail.com

Izmjene pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti u skladu s promjenama na samoj web stranici, a koje bi mogle utjecati na osobne podatke koje prikupljamo o vama. Podrazumijeva se da prihvaćate takve izmjene ukoliko nastavite koristiti ovu web stranicu i usluge koje na njoj nudimo. Ukoliko ne prihvaćate takve izmjene, trebali biste prestati koristiti ovu web stranicu i usluge AndreaForever.com i kontaktirati nas ako želite ukloniti svoje informacije.